Hírek, aktualitások
KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Ősszel új helyre költözünk!

Nagy hírünk van! Ősszel új helyre költözünk. Bár nagyon szerettük a XI. kerületi kis műhelyünket, de kinőttük.
Már megkezdődtek a munkák annak érdekében, hogy mielőbb birtokba vehessük új közösségi terünket. Ahol nagyobb lesz a műhely, lesz külön workshop terem, tanterem és egy hely ahol találkozhatunk egymással.

Munkatársat keresünk!

A Kockacsoki Nonprofit Kft. munkatársat keres autizmus programok koordinátora munkakörbe.

 

Lezárult az első pályaorientációs programunk

Sikeresen zárult a KockaCsoki Manufaktúra első, autista fiatalok számára rendezett pályaorientációs programja.
A 2017/18-as iskolai tanévben tartott, 18 alkalmas program során 6 autista fiatal pályaválasztását és munkaerőpiacra történő belépését segítettük.

Vakáció autista gyermekkel

A KockaCsoki és a Mozaik Egyesület újra szülőtalálkozót szervez, melynek témája a VAKÁCIÓ.
Beszélgetni fogunk a szabadidő eltöltéséről, utazás, nyaralás szervezéséről, a napi rutin változásaival kapcsolatos kihívásokról és arról is, hogyan könnyíthetjük meg az autista gyermek számára a visszatérést az iskolába.

Konyhamester - önálló életvitel tanfolyam autista fiataloknak

A Kockacsoki csokoládémanufaktúra Önálló életviteli tanfolyamot hirdet autista fiatalok számára. Az 5 alkalmas tanfolyam célja konyhai alapismeretek elsajátítása, ami a programban résztvevők önállósodását igyekszik segíteni.
A gyakorlatorientált tanfolyam során érintjük az élelmiszerbiztonság témakörét, a konyhai eszközök és berendezések ismeretét és biztonságos használatát, megismerkedünk az ételek előkészítésének és a tálalásnak módjával, valamint a fiatalok a gyakorlatban is kipróbálják az ételek elkészítését.